Ei oo jaksanu vähään aikaan kirjoittamaan tännekään, tai kirjoitin yhen jutun mutta se katos bittiavaruuteen!

Asiaan. Polvi on ok! Siihen nyt taisi auttaa huolellinen venyttely ja kylmähoito (silloin tällöin, ei mitään jääkautta). Vielä se välissä "tuntuu" mutta kun muistaa huoltaa sitä niin pystyy huoletta hölkkäämään. Oikean jalkapohjan jänteet huolettaa nyt enemmän. Välissä ne on kipeytyneet lenkin jälkeen tuosta kantapään puolelta. Samaa hoitoa saa jalkapohjakin, kylmää ja venyttelyä. Tai tulee saamaan. Sekin on sellainen vaiva ettei haittaa normaalia juoksua.

Kun viikonloppuna on sitten edessä 24h, mukava pohtia mikä paikka laukeaa eka! Veikkaan jalkapohjan jänteitä. Muutenkin pakkaa pitkässä juoksussa jänteet tulehtumaan tuossa 10-12 tunnin jälkeen. Nilkan alueen jänteet tuntuu olevan mulla se toinen paikka mikä tulehtuu ensimmäisenä. Ei tuota pientä tunnetta polvessa varmaan huomaakaan kun sattuu muualle niin paljon.

Sellaista vammoista. Sitten treeneihin. Vappuviikolla sain kasaan reilun satasen PK-hölkkää. Kruununa sunnuntain 41 kilometrinen jätskitauolla. Mukavasti kulki ja ultravauhti tuntui kevyeltä, mitä nyt normaalisti vähän puudutti. Viime viikolla sitten vähän yli 60Km, jossa oli reipasvauhtinen kymppi. Vähän karsin kilometrejä lenkeistä ja yhden kevyen harjoituksen jätin väliin kokonaan. Vähän huonosti kulki joillain lenkeillä, toisilla taas kulki oikeinkin hyvin. Ihmeellisiä nämä päiväkohtaiset erot. Joka toinen päivä kulkee ja joka toinen päivä ei...

Tällä viikolla sitten ois tarkoitus iltalenkki heittää tänään, kevyt 5-7Km ja keskiviikkona samanlainen. Sitten perjantaina kamat kasaan, ajo Töysään ja klo 18 startti!

Alkaa tosissa jo jännittämään...