Ensin eiliset kuulumiset:

Salinbandytunnille kerkesin vain puoliksi. Se ei hirveesti haitannut kun 5 minuutin pelin jälkeen jo keuhkot alkoi ilmoitella itsestään. Joko salissa on paska ilma tai kevään siite/pölyt alkaa pahasti vaikuttamaan. Tai sitten vain on paska kunto. Kovan pelin jälkeen oli tarkoitus hölkätä kevyesti palauttavaa tunti-pari matolla mutta kun ilma oli kuin morsian, päätin lähteä ulos palauttelulenkille. Kotia päästyäni ajattelin, että lepäilen hetken ja sit lähen. Nukahdin sohvalle, enkä enää mihinkään lenkille päässyt. Illalla Suomen peliä katsellessa sain vedettyä perusteellisen venyttelyn läpi. Nämä sessiot ehkäsee niitä vammoja.

Niinhän sitä LUULIS! Tänä aamuna pakkasin reppuun lenkki kamat ja pitkän työpäivän välissä oli tarkoitus vetasta pari tunnin lenkki.

Näin tapahtui ruokatunnilla:

Käveleskelin rauhassa tasaista lattiaa kohti ruokalaa. Käytävä edessäni kaartui ja suuntasin menoni oikealle. Juuri mutkan keskivaiheilla pieni tunne (ei rusahdus mutta sinnepäin) vasemman polven sisäsyrjällä ja sen jälkeen vihlova kipu!! PERKELE ja huomenna olisi maraton!

Edelleen kävellessä polvi vihloo, vieläpä enemmän kuin päivällä. Tiiä mitä tässä tekis. Toivottavasti aamulla on kipu poissa, pakko olla! Muuten jää tän viikon treeni tyngäksi ja toiseksi viimeinen viimeinen viikko ennen keventelyä menossa! Tästä ei taas hyvä heilu!!