Viime viikko meni siis todella kevyesti: 2 tuntia palloilua ja 1 kympin lenkki.

Tarkoitus oli vähän enemmän juosta mutta työkuvioissa muutos aiheutti viikonlopun juoksemattomuuden.

Ylennys paukahti ja perjantaina sitten sen mukaan juhlittiinkin työyhteisön kera illallisella, joka jatkui pikkutunneille! Tällaista kun ei hirveän usein meikäläiselle tapahdu tai tule tapahtumaan, niin pitihän sitä juhlistaa sitten kaveriporukassa vielä lauantainakin reippasti. Syy juhlaan oli myös KÄRPPIEN SUOMENMESTARUUS!! Siispä sunnuntai ja tämäkin päivä meni aivan hylkyyn kun olo oli parin päivän reilun ryyppämisen jälkeen aivan hirveä!!

Onneksi nyt alkaa jo helpottaa ja huomenna voiskin vetasta vastapainoksi kympin-parin lenkin. Mieluiten vielä vähän reippaammalla vauhdilla kuin yleensä. Tai jotain pientä mäki/muuta hapotus juttua pitää rangaistukseksi viikonlopusta vetää!

Viikolle olen budjetoinut tuollaisen reilun sata kilsaa. Vois siihen päälle vielä pari kertaa palloilua harrastaa. Ei tarvi viikonloppuna ajatella edes mihinkään rillutuksiin lähtöä. Vaan töppöstä toisen eteen, ettei tule kuukauden päästä Ponnenjärvellä noutajaa! Vantaalla noutaja tulee ainakin, jos uskoo valopylväs tekstejä! (kuva parin viikon takaiselta lenkiltä)

1448598.jpg