Tässä on viikko vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta. Tilanne näytti osaltani jo hyvin valoisalta mutta nyt alkaa taas hämärtämään.

Viime lauantaina eka testilenkki viikon tauon jälkeen tuntui ihan hyvältä kun polveenkaan ei sattunut. Illalla toinen kevyt ja lyhyt lenkki, eikä kipua vieläkään. Sunnuntaina sitten länsiväyläjuoksuun, jossa kiritin työkaveria loppuaikaan 1:33:17. Semmonen rento ja kevyehkö juoksu. Vähän jotain fiiliksiä polvessa oli, kivuksi sitä ei voinut kuitenkaan kutsua. Maanantain ja tiistain olin Hyvinkäällä koulutuksessa, saldona 5Km latupohjaa jossa oli aika mukavia mäkiä. Lisäksi reissulta jäi matkaan Niken Structure Triaxit, vai miten toi nyt kirjoitetaankaan. Mukavan oloiset kengät näin ensituntumalta. Vaikka ihme kumpu tuntuu noissakin päkiän kohdalla olevan. Vomeroista se lähti kun muutaman lenkin juoksi tai sitten niihin tottui. Ehkä tulevat ultrakengät kun vaimennustakin löytyy riittämiin. Ja jäihän mukaan vielä Brooksin juoksuhousut ja Asicsen pitkähihainen juoksupaita sävy sävyyn pitkien trikoiden kans. + pieni krapulanpoikanen, joten tiistaina ei lenkkiä.

Keskiviikkona taas juoksupäivä. Aamulenkki 9,5Km töihin Leppävaaran kautta. Mukavasti taas kulki kun pari lenkkiä sai alle. Polvi edelleen hyvässä jamassa. Aamulenkillä tuttuja näkyi matkalla, Mäkkylän kohdaalla Hanna pyöräili vastaan ja tais tunnistaakin kun morjenstin. Melkoisia triathlontreenejä vetää tyttö! Iltapäivällä sitten ajattelin juosta sen verran että saan 30Km päiväsaldoksi. Saldoksi jäi kuitenkin 27Km, sen verran alkoi painamaan matka kun huonolla syömisellä ja hyvällä juomisella on viikko mennyt. Illalla sitten väsyneenä juhlimaan vappua, överiksi meni, taas. Liikaa alkoholijuomaa ja liian vähän muuta nestettä. Sitä ei sitten ikinä opi...

Mutta Kotiteollisuus veti takuuvarman keikan Virgin Oilissa ja fiilis oli mahtava niin kauan kuin muisti pelaa.

Tänään edessä 10-20Km fiiliksen mukaan, vielä painaa toi vappu mutta katotaan miten jaksaa. Lähinnä kiinnostaa toi polven tilanne kun keskiviikkona töissä melkein petti jalka alta ja kun kävelin takas työpistelle niin vihloihan sitä taas. Hetken istuskeltuani päätin että PRKL lähenhän minä lenkille STANA. Hölkkä onnistuikin hyvin mutta kun kävelemään lähti niin vähän polvessa fiilareita oli. Eli päkiä voittoisella askeleella ei mitään ongelmaa mutta kun astuu kannalla niin ei tunnu kovin hyvältä. Nyt polvessa on tunnetta myös, täytyy silti lenkittää sitä tänään.

Eiköhän toi jalka kestä Ponnenjärvelle asti. Sielä se sitten laukiaa varmasti jos on lauetakseen! Mutta kipeä se ei nyt taas ole, vain epävarma olo polven pitävyydestä. Vauhtilenkit on pannassa ainakin mutta nylykkylenkkejä täytyy vielä muutama tehdä. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta!